Start2Ride i solen

Start2Ride 19-20 maj på Stora Holm Trafikövningsplats blev en fantastisk publiksuccé.

Start2Ride är årets roligaste MC-aktivitet för både den som har körkort som den som vill prova på att köra MC.

Den 19 och 20 maj kom över tusen personer till Stora Holms körbanor på Hisingen i Göteborg. De provkörde 70 olika motorcyklar, från lätta 125-or till de stora drakarna på mer än 1 800 kubik!

Dessutom kunde 250 personer prova på att köra en motorcykel för första gången under kompetent ledning av STR’s trafikutbildare för MC i Göteborgsområdet.

Stämningen i det vackra solvädret var fantastiskt även om köerna till vissa hojar och till att prova en mc med en trafikutbildare stundtals var långa.

Missa inte att nästa Start2Ride sker på Gillinge norr om Stockholm den 25-26 augusti 2018. Anmäl dig till nyhetsbrevet för att inte missa en inbjudan.

ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV HÄR »

Och du. Start2Ride är alltid kostnadsfritt för besökare med eller utan körkort!

 

 

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.