Vårda din utrustning

En MC blir lätt smutsig oavsett om du kör på landsväg eller i terrängen. Därmed blir även du smutsig och en noggrann och kontinuerlig vård av dina tillbehör gör att de håller längre. Och fortsätter vara det skydd du behöver på hojen.

 

Vårda utrustningen. Alltid.

Ett smutsigt plagg binder fukt, torkar långsammare, och påverkar komforten.

Textila plagg

Tvätta dessa enligt tvättråd. Använd aldrig sköljmedel då detta kan påverka funktionsmembranet negativt.
Skydd skall alltid tas ur produkterna.
Impregnera gärna plagget då detta förhindrar att smuts och fukt fastnar i materialet.
Följ tvättinformationen i användarhandboken om sådan finns för plagget. Rådfråga din återförsäljare om vilka tvätt och impregneringsprodukter som är lämpligast för ditt plagg.

Skinnplagg

Använd mild tvållösning och en svamp för att rengöra produkten. Tvållösningen kan ligga på ytan en stund om plagget är mycket nedsmutsat. Torka bort tvållösningen med vatten.
Använd gärna ett transparent fett för att återfetta skinnet.

Impregneringen kan med fördel läggas på när plagget är fuktigt. Låt torka i rumstemperatur. Torka bort fett som inte har trängt in i skinnet.

Följ tvättinformationen i användarinformationen om sådan finns för plagget.

Handskar

Följ tvättrådet i användarinformationen.

Ryggskydd

Följ tvättrådet i användarinformationen.

Skodon

Följ tvättrådet i användarinformationen.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.