Underställ

Att köra hoj är så mycket mer än att ta sig från punkt a till punkt b. Transporter får bilförare syssla med. Kör du hoj njuter du av färden. Ett riktigt bra underställ höjer upplevelsen än mer.

 

Glöm inte kläderna som inte syns.

Fukt är oftast orsaken till mindre trivsamma motorcykelturer.

Använd inte plagg under motorcykelutrustningen som håller kvar fukten och fördröjer torkning, till exempel bomullsprodukter. Dess kommer leder till att du kyls ner mer än 20 ggr snabbare än om du är torr.

Många gånger glömmer man bort materialet i underbyxorna som verkligen kan ställa till det.

Klär vi oss däremot i underplagg som är gjorda av material som släpper ifrån sig fukten, som polyester, silke eller ull, kommer fukten att få möjligheten att kunna torka snabbare och transporteras bort från kroppen.

Följ informationen i användarhandboken om tillpassning.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.