Styrelsen

Moped- och Motorcykelbranschens Riksförbund - McRF - leds av en styrelse som väljs varje år på Årsstämman av ombuden för alla medlemsföretagen. Styrelsen fattar beslut om inriktning, budget, större event och investeringar och utser en verkställande direktör som leder det dagliga arbetet.

Johan Lyckman ordförande
Kawasaki
j.lyckman@kawasaki.se
Tobias Persson vice ordförande
Ducati
tobias.persson@ducati.se
Erik Andersin Boove
erik.andersin@boove.se
Peter Chadwick Yamaha
peter.chadwick@yamaha-motor.se
David Johansson Touratech
david.johansson@touratech.se
Niklas Lindell Honda
niklas.lindell@kgk.se
Richard Nordén Svenska Piaggiogruppen
richard.norden@probike.se
Hasse Näslund Triumph
hasse.naslund@triumph.co.uk
Anders Sarbäcken KTM
anders.sarbacken@ktm.com
Timo Virtanen BMW Motorrad
timo.virtanen@bmw-motorrad.com
Klas Östlund KGK Motor
klas.ostlund@kgk.se
Niklas Kristoffersson vd
McRF
info@mcrf.se

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.