Handskarna

Handskarna har flera uppgifter. De skyddar dig mot väder & vind eller vid en olycka, de ska vara smidiga och sköna att använda när du växlar eller bromsar och de ska vara snygga.

 

Välj handskar med omsorg.

Skinnhandskar ger med sig och det till fördel senare om handsken är något trång till att börja med.

När det gäller textila handskar så får man räkna med att handsken formar sig något men ger inte efter i materialet.

Tänk på att om du använder handtagsvärmare så kommer membranfunktionen (vattentäta förmågan) att bli omvänd då den externa värmetillförseln blir högre än handens temperatur vilket gör att fukten som finns på utsidan av handsken tränger inåt.

Följ informationen i användarhandboken om tillpassning.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.