Touring

Massor av miles i maximalt välbefinnande. Här är det körkomfort, bagagealternativ och utrustning som gäller. En touring ger föraren och passageraren en lyxig reseupplevelse.

Sporttouringmodellerna påminner till utseendet om sportmotorcyklarna men har anpassats med komfortablare körställning, sadel och en kåpa som erbjuder föraren bättre skydd mot väder och vind och skräddarsydda sidopackväskor. Fortfarande är motorerna, ofta en fyrcylindrig radmodell, med mer än gott om effekt och topphastigheterna ligger på runt 300 kilometer i timmen.

Den renodlade touringmodellen där Hondas Gold Wing är en välkänd ikon erbjuder komfort i klass med favoritsoffan hemmavid. Här finns oftast stereoanläggning, ryggstöd, fotplattor att placera fötterna på och i vissa fall finna även särkskild backväxel. Packväskorna sväljer det mesta som du kan tänkas behöva under de närmaste veckorna.

Givetvis sitter även passageraren som en prins eller prinsessa och ser du inte upp är det lätt hänt att färden blir så pass skön att denne vaggas till sömns och vaknar lagom tills det är dags att slå läger i Monaco…

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.