Branschens medlemsföretag

Moped- och motorcykelbranschens Riksförbund, McRF, är branschorganisationen för Sveriges leverantörer av mopeder, motorcyklar och tillbehör.

De ledande leverantörerna på den svenska moped- och motorcykelmarknaden är medlemmar i McRF. Det ger vår organisation en styrkeposition som vi använder på ett effektivt och samtidigt ansvarsfullt sätt. Vi ger våra medlemmar service, bevakar viktiga branschfrågor och har löpande kontakter med myndigheter och politiker.

Målet är att alla medlemmar ska ha stor nytta av McRF i sin dagliga verksamhet, samtidigt som vi arbetar för att skapa en positiv utveckling för branschen i stort. Kärnan i McRF:s verksamhet är att sprida kunskap och information. Det kan handla om utvecklingen på marknaden, nya trender och affärsmöjligheter eller frågor kring lagar, säkerhet och miljö. Det är vår övertygelse att vi blir starkare tillsammans.

 

Moped & Motorcykel

Importörer och generalagenter för mopeder och motorcyklar.

Tillbehör

Medlemsföretag som i huvudsak arbetar med tillbehör, kläder, skyddsutrustning och reservdelar.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.