Våra vänner i branschen

Vi är många som kör tvåhjulingar. Från 15-åringen med moped för att ta sig till fotbollsträningen till pensionärsparet som varje år äntrar sin touring-MC för sommarens semester i södra Europa. Alla som är intresserade av två hjul är våra vänner.

Moped- och MC-branschen består av många engagerade hojåkare och lika engagerade organisationer, klubbar, återförsäljare, trafikutbildare, test- och tävlingsbanor eller företag. Det som samlar oss är vårt stora engagemang för att köra på två hjul. Det är inte ovanligt att vi känner eller har träffat en annan mc-förare på rastplatser runt om i landet. Vi är på riktigt allvar och utan en uns ironi en familj där friheten att köra på två hjul förenar oss.

Organisationer

Myndigheter

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.