Våra publika event

Det finns nästan oändligt antal olika sorters tvåhjulingar. Från mopeder på 50 cc till sportvidunder på över 1800 cc. MC-branschens önskan är att du ska hitta din modell och ditt märke. Våra event, MC-mässan och Start2Ride, arrangerar vi för att underlätta ditt val av tvåhjuling och de tillbehör du behöver.

MC-mässan genomförs alltid den sista helgen i januari varje år. Jämna år i Göteborg och ojämna i Stockholm. Nästa MC-mässa genomför 24-26 januari 2020 på Svenska Mässan i Göteborg.

Start2Ride är till för dig som vill prova marknadens bästa hojar eller prova på att köra MC för dig utan körkort!

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.