Scooter

Scooters är inte längre vad de var. Från att vara små och praktiska, stadstransporter, har de utvecklats till avancerade fordon med egenskaper och komfort som kan konkurrera med motorcyklar.

De har prestanda och stabilitet som gör dem lämpliga för både bekväm motorväg och aktiv körning på svängande landsvägar. På vägen till en allt större tillämpning har dock de primära scooterfunktionerna inte gått vilse. Lågsits, praktiskt bagageutrymme och automatisk växellåda gör dem till det perfekta verktyget med utmärkta funktioner i staden.

Få fordonskoncerner är föremål för lika intensiv utveckling som bara skotrarna. Det är markerat av funktionerna och det verkar på designen. Scooters blir fordonskoncernen som verkligen utsätter medvetenhet och god smak.

Oavsett storlek är modern scooter ett bekvämt, resursfullt och miljövänligt fordon. Ett trevligt och underhållande fordon som får allt fler ögon på.

Dessa medlemsföretag säljer lätta MC

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.