Ryggskyddet

Många skador i samband med olyckor kan undvikas med ett riktigt bra ryggskydd. Det finns för många exempel på förare som handikappats på grund av att de kört utan ryggskydd. Ryggskyddet ger dig dessutom en snygg hållning när du ställer dig upp.

 

Skydda ryggen och få en bättre hållning.

Tänk på att en passande längd på ryggskyddet kan variera utifrån vilken typ av motorcykel du använder.

Ett skydd som täcker en så stor yta som möjligt utan att påverka körningen är att föreslå.

Skydd skall vara placerade så nära kroppen som möjligt och täcka så stor yta som möjligt utan att göra avkall på manöverdugligheten av fordonet.

Följ informationen i användarhandboken om tillpassning.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.