Nyhetsbrevet från McRF

Du får med vårt nyhetsbrev information om MC-mässan och Start2Ride och andra event före alla andra. Du får erbjudanden om förköp av biljetter till dessa event och träffar. Vi kommer att fråga dig om hur vi ska utveckla vår MC-bransch och testa dina kunskaper om mopeder, skotrar och MC.

Vårt nyhetsbrev är alltid kostnadsfritt och vi gör bara reklam för våra egna event och aktiviteter. Du kan alltid enkelt avregistrera dig och de uppgifter du lämnar är få. Du behöver bara ge oss din e-postadress, ditt namn och i vilket postnummer du bor. Det senare endast för att kunna informera om event och nyheter i din närhet.

 
E-postadress
Förnamn
Efternamn
Postnummer
Län
TelefonnummerLäs mer:

Dataskyddspolicy

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.