Start2Ride 25-26 augusti

Årets traditionella Start2Ride på Gillinge genomförs den 25-26 augusti!

 

Hela MC-branschen erbjuder dig att provköra en eller flera av de 90 hojar vi har med oss till Gillinge den 25-26 augusti. Har du inte MC-kort än, kan du prova på att köra MC tillsammans med Sveriges trafikutbildare i STR.

Missa inte alla nya hojar, mopeder och andra fordon. Tillbehören du ska ha på dig i sadeln, hjälmarna, overallerna och stövlarna. Försäkringarna som är bäst och mest prisvärda för dig, däcken med bäst grepp och övriga erbjudanden mellan himmel och jord.

Det börjar bli en viktig tradition att samlas på Gillinge sista helgen i augusti för att prova nya hojar och låta alla som vill prova på att köra MC göra det tillsammans med trafiklärarna från STR.

Och du. Start2Ride är alltid kostnadsfritt för besökare med eller utan körkort!

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.