Handlare

Mc-branschen
rullar vidare

För mycket i vårt land står idag stilla. Branscher, företag och människor har hamnat i ett pausläge, utan exakta startdatum. Men Sverige rullar även vidare – inte minst på två hjul.

Det finns all anledning att vara försiktig nu och vi försöker ta situationen på det allvar den kräver. Vi konstaterar dock att det är just nu som livet på två hjul framstår som ett självklart val. Mopeden och motorcykeln är individanpassade färdmedel och förarna av fordonen är utrustade med skyddskläder från topp till tå. Dessutom kommer semestra-hemma-på-två-hjul vara mer aktuellt än någonsin – på våra svenska vägar, campingplatser, vägkrogar och hotell.

Landets mc-handlare håller öppet för dig och ditt fordon. Du kanske vill byta hoj, få den servad eller behöver nya tillbehör till dig själv och din tvåhjuling. Du har kanske mer ledig tid under en period så ta chansen att kontakta din lokala mc-handlare. Både butiker och webblager är välfyllda på många håll så låt oss gemensamt hålla hjulen i fortsatt rullning!

Du hittar handlarna i listan nedan, med relevant information om var de finns och vad de gör för att minimera risker och samtidigt erbjuda dig den servicenivå du är van vid och kräver av oss. Läs mer om hela kampanjen här »

Tillsammans – och på avstånd – rullar vi vidare!

Välkommen att kontakta Sveriges moped- och motorcykelhandlare!

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.