Tack för dina uppgifter!

Vi tar läget på allvar men tvärbromsar inte
Business as usual

Hej och tack för att du och din butik/företag deltar i branschkampanjen “Business as usual”. Vi bekräftar med detta att vi tagit emot dina uppgifter, texter och bilder och kommer att publicera din undersida så snart som möjligt. Du kommer att hitta den på www.mcrf.se/handlare/”ditt valda namn”.

Kampanjen är ett sätt att sprida information om att moped- och motorcykelbranschen är redo att möta problemen med Coronaviruset samtidigt som vi håller öppet i så stor utsträckning som möjligt.

Då kampanjen tagits fram under stor tidspress hoppas jag att du har förståelse för att alla smådelar inte är planerade och att vi justerar felaktigheter successivt och så snabbt som möjligt

Har du frågor, synpunkter, ändringar mm ber vi dig mejla dem till info@mcrf.se. Vi svarar och agerar så snabbt vi kan.

Med vänliga hälsningar

Niklas Kristoffersson
vd McRF – Moped- och motorcykelbranschen i Sverige

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.