Start2Ride 2020 intresseanmälan

Start2Ride 2020 inställt

Med anledning av Coronavirusets framfart och myndigheternas beslut rörande folksamlingar över 50 personer har styrelsen för McRF beslutat att ställa in Start2Ride 2020.

Detta beslut gäller:

  • Start2Ride på Stora Holm den 16-17 maj 2020
  • Start2Ride på Gillinge den 23-24 maj 2020.
  • Start2Ride Adventure den 19-20 september 2020 i Eskilstuna

Landets moped- och mc-handlare står beredda att erbjuda provkörningar på de modeller de saluför. Se nedan länk för att hitta din handlare och kontakta denne för att få veta mer detaljer om deras provhojar.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.