Registreringsstatistik juli 2018

Motorcykelbranschen fortsätter trots eller tack vare det fantastiska sommarvädret öka.

Under året till och med juli har 522 fler MC nyregistrerats jämfört med samma period 2017.

Samtidigt har antalet registrerade mopeder ökat än mer. Med 867 fler nyregistrerade 2018 jämfört med samma period 2017 har branschen ökat nyregistreringarna med 10%.

I övriga fordonskategorier fortsätter köparna gå från ATV-segmentet till traktorregistrerade fyrhjulingar. Mopedbilarnas kräftgång ser ut att hålla i sig och i år är det första året på många som trenden för nyregistrerade mopedbilar inte fortsätter rakt uppåt utan till och med minskar något.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.