Registrera handlare

Hej och välkommen till mc-branschens sida för registrering av handlarinformation. Era uppgifter kommer att publiceras på er “egen” undersida: www.mcrf.se/handlare/butiksnamn.

Avsikten med detta är att skapa en informationsplattform där landets många motorcyklister/mopedister snabbt och enkelt kan hitta sin lokala handlare. Vi tror att detta är viktigt i allmänhet men just nu – då samhället mobiliserar mot Coronaviruset – kanske särskilt viktigt.

Vår ambition är att under den viktiga vårsäsongen 2020 informera så många hojåkare som möjligt om vikten av att köpa fordon och tillbehör, ha kontakt med er om leveranser och provkörningar samt allas våra bidrag till att den nuvarande samhällssituationen blir så lindrig som möjligt.

“Förhållningsregler”:

 • Registrera gärna en sida per fysisk butik.
 • Lägg en stund på att formulera texterna i de tre formulärrutorna då dessa blir ”reklamen” i presentationsdatabasen.
 • Kontrollera dina uppgifter noggrant innan du trycker på “skicka”.
 • För att tillse att det är de rätta handlarna som använder formuläret godkänner vi din sida innan den dyker på www.mcrf.se/handlare/.

Alla frågor om kampanjen “Business as usual” eller detta formulär hänvisas till info@mcrf.se

Registrera handlare

 • Ert varumärke/handlarnamn. Det du skriver här är vad undersidan/er handlarsida kommer att heta och vad kunderna kan söka efter.
 • Om vi behöver ställa frågor till er om era uppgifter. Dessa uppgifter publiceras inte på någon webbsida utan är endast för vårt interna bruk.
 • Ett län kan väljas. Även om ni har verksamhet i flera län; välj det huvudsakliga län butiken finns i.
 • Skriv er webbplatsadress. (inklusive https:// eller http://, beroende på er webbplatsadress).
 • Telefonnummer till er butik.
 • Förslagsvis er "info"-adress.
 • Flera val är möjliga. Välj varumärke på de fordon ni säljer och vilka övriga varor/tjänster ni erbjuder (som tillbehör, service etc.) Era val syns i presentationen och är valbara för filtrering för kunderna.
 • Ladda upp er logotype.
  Accepted file types: jpg, png, Max. file size: 50 MB.
 • Här laddar du upp ett, två eller som mest tre representativa foton för på er presentationssida.
  Drop files here or
  Accepted file types: jpg, png, jpeg, Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
  • I denna ruta fyller ni in den text som ni vill att kunderna ska läsa om er verksamhet, vad ni erbjuder med mera. I korthet en generell "säljande text". Max 600 tecken inkl. blanksteg.
  • Här fyller ni i vad ni gör för att uppfylla myndigheternas regler avseende Coronaviruset, era extra åtgärder för att minska virusspridning och låta kunderna känna trygghet hos er, med mera. Max 600 tecken inkl. blanksteg.
  • Här skriver ni ner vad för "extra" erbjudanden ni har gentemot kunderna. Exempel kan vara tillgängligheten på mejl och telefon, hur ni löser provkörningar, leveranser med mera. Max 600 tecken inkl. blanksteg.

  Kör på ditt sätt

  Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

  Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

   

  Du kör – Ingen annan

  En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

  Branschen

  Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

  Kategorier och märken

  Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.