Registreringsstatistik april 2018

Efter en tung vår vände siffrorna vad gäller nyregistrering av fordon rejält upp i april månad.

Mars månad var en tung månad för tvåhjulingar och terrängfordonen. Men trots en fortsatt dålig vår ser det ut som om marknaden tagit igen det mesta av den tappade terrängen redan nu i april.

– Återhämtningen är naturligtvis mycket tillfredsställande för branschen men också något förvånande då många trodde att vändningen skulle komma först i maj, säger Niklas Kristoffersson, vd för McRF i en kommentar.

– När dessutom snöskoterbranschens säsong är den bästa på de fyrtio år vi har samlat in statistik är april 2018 en mycket bra månad för både importörerna och handlarna, fortsätter Niklas Kristoffersson som också arbetar som vd för ALF och Snöfo.

 

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.