Start2Ride 2020

Datum klara för Start2Ride 2020

 

Start2Ride har bredvid MC Mässan år för år blivit landets bästa tillfälle för MC-entusiaster att provköra branschens modeller för året.

2019 års Start2Ride besöktes av nästan 2 000 personer som körde över 8 000 provrundor under två helger på Gillingebanan och på Stora Holm banan.

Nu är datumen för 2020 satta, så öppna kalendern och boka in följande helger:

Start2Ride Göteborg genomförs på Stora Holm-banan 16-17 maj 2020

Start2Ride Stockholm genomförs på Gillingebanan 23-24 maj 2020

Nyhet för 2020:

2020 genomförs tre stycken Start2Ride. Utöver de två nämnda ovan kommer vi att arrangera ett Start2Ride för provkörningar av terränggående motorcyklar. Cross-, Enduro, Trial-hojar och mängder av Adventure MC utlovas. Plats och detaljer kommer under våren 2020, men boka in datumen redan nu.

Start2Ride Adventure genomförs 19-20 september.

Moped- och motorcykelbranschen i Sverige

 

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.