Utvärdering MC Mässan

Utvärdering av MC Mässan 2020

MC Mässan 2020 återvände till Göteborg och Svenska mässans lokaler. Som vanligt fyllde vi upp det mesta som ytorna kunde erbjuda, även om vi denna gång skapat en shoppinggalleria på den andra våningen tillsammans med profilhörna och en extra bar.

Precis som förra året har vi genomfört en omfattande utvärdering bland de besökare som vi kan nå med e-post. Vi är mycket glada att närmare 1 400 besökare via utvärderingen har hjälpt oss arrangörer att förbättra MC Mässan ett steg i taget.

Fråga 1; Vad fick dig att besöka MC Mässan i år?

Nyfiken på nyheter 35%
Tradition 24%
Går alltid på MC Mässan 13%
Innehållet och aktiviteterna 12%
Annat 7%
Övertygad av vänner 5%
Marknadsföring & reklam 4%

 

 

Fråga 2; När beslutade du dig för att besöka MC Mässan 2020?

I höstas eller tidigare 60%
Någon/några veckor före 22%
Under julhelgerna 11%
Någon dag före 7%
Samma dag 0%

Fråga 3; Vad är dina betyg på årets MC Mässa?

(femgradig skala)

Inpasseringen 4,4
Stämningen 4,4
Utbudet – fordon 4,3
Samtalen i montrarna 4,1
Arrangemanget i stort 4,1
Utställarpersonalens engagemang 4,1
Information före besöket 4,0
Information/skyltning på mässan 3,7
Utbudet – övrigt 3,5
Utbudet – tillbehör 3,4
Mat och dryck 3,3

Fråga 4; Vad ska vi prioritera/inte prioritera på nästa MC Mässa?

(femgradig skala)

Fordonsmontrarna 4,6
Tillbehörsmontrarna 4,5
Provhytter kläder mm 4,0
Möjlighet till fordonsköp 3,9
Andra fordon än mc och moped 3,8
Mc-klubbarnas montrar 3,8
Varumärkesevent 3,8
Hemmabyggen 3,8
Begagnatmarknad 3,7
Övriga utställare 3,6
Stuntshowerna 3,6
Scenprogram 3,5

Kommentarer:

Med nästan 38 000 besökare pendlar upplevelsen av MC Mässan naturligtvis från lågt till högt och tillbaka. Vår ambition är alltid att erbjuda en variation mellan montrar och aktiviteter, mellan fordonsleverantörer och tillbehörsutställare och mellan sedvanliga/traditionella delar – såväl som nyheter och förändringar.

Generellt kan sägas att vi har lyckats relativt väl sett på betygen, även om det finns områden där vi till MC Mässan 2021 kommer att arbeta extra hårt för att bli bättre. Trots att enkäten i sig är avslutad finns det en hel del detaljer som ska analyseras noggrant och en stor mängd kommentarer som ska läsas och diskuteras. Vi lovar att göra vårt yttersta för att bli ännu bättre till – och under – MC Mässan 2021!

Stort tack till alla som besökte MC Mässan och ett extra tack till er som svarade på denna enkät.

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.