Erbjudande från Nordic Choice Hotels

Moped- & MC-branschen skapar möjligheter och samarbeten med företag och andra branscher i tuffa tider. Tillsammans gör vi skillnad.

Sverige, liksom hela världen, har stora utmaningar med bekämpandet av Covid-19. Samtidigt måste vi alla se till att hjulen snurrar så gott det går. Mc-branschens kampanj “Business as usual” syftar till att visa att vi tar situationen på allvar – men att livet måste få fortsätta.

Andra branscher, som besöksnäringen bland annat, kämpar i uppförsbacke just nu. Moped- & mc-branschen kan därför med stolthet presentera ett samarbete med Nordic Choice Hotels, där vi lockar landets moped- och motorcykelförare att köpa ett presentkort med 20 procent rabatt.

Vi tror att vi hojåkare kommer att semestra även denna sommar. Vi tror också att vi kommer att semestra på hemmaplan, i Sverige, mer än tidigare. Så passa på och köp ett presentkort för din motorcykelsemester redan nu! Bestäm senare när och var du ska köra och övernatta. Förutom att du själv sparar en slant hjälper du i det här fallet Nordic Choice Hotels att komma över de svåra tiderna i det korta perspektivet.

Kontakta din lokala handlare idag, se vilka erbjudanden denna har och boka sedan din hojsemester hos Nordic Choice Hotels!

Bokningsvillkor och säkerhet
20 % på digitalt presentkort
Vi har kapacitet att hjälpa

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.