Vi delar era Facebook-inlägg

Hej,

Använd nedan formulär för att ge oss era Facebook-inlägg och som vi sedan kan dela på www.facebook.se/mc-branschen.

På formuläret finns tre möjligheter till inlägg, har ni fler går det utmärkt att skicka formuläret och göra fler inlägg (även om ni då behöver lägga in namn och e-post mm. igen).

För att få ett jämnt och intressant flöde på #mc-branschen förbehåller vi oss rätten att sålla bland delningarna även om det endast sker i undantagsfall.

Instruktion:

  1. Tryck på “Dela-knappen”: under ditt inlägg.
  2. Välj “Skicka som meddelande”.
  3. I rutan som kommer upp, högerklicka i bilden som visar inlägget.
  4. Välj “Kopiera länkadress”.
  5. Klistra in länkadressen i formuläret nedan.

(Det finns säkert fler och lättare sätt..).

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.