Start2Ride

Sveriges största provkörningsevent är avslutat för i år.

 

Tack för Start2Ride 2019!

Start2Ride har bredvid MC Mässan år för år blivit landets bästa tillfälle för MC-entusiaster att provköra branschens modeller för året.

2019 års Start2Ride besöktes av nästan 2 000 personer som körde över 8 000 provrundor under två helger 8-9 juni på Gillingebanan och 15-16 juni på Stora Holm banan.

Vi vill på detta sätt tacka alla besökare och utställare för fantastiskt trevliga helger.

Utöver dessa är det dessutom några till vi vill tacka extra särskilt:

Sveriges Motorcyklister, SMC
Gillinge Trafiksäkerhetscenter
Stora Holm Trafikövningsplats

Varmt välkommen till MC Mässan i Göteborg den 24-26 januari 2020 och till nästa års Start2Ride. Datum och platser får vi återkomma till.

Moped- och motorcykelbranschen i Sverige

 

Kör på ditt sätt

Moped- och Motorcykelbranschen har den tvåhjulingen som passar dig och dina behov. Vi säljer marknadens största, bästa och säkraste tvåhjulingar. Köper du en ny moped eller MC genom våra återförsäljare vet du att du får en tvåhjuling som är godkänd av alla myndigheter.

Våra medlemsföretag ser till att du själv har på dig säkra, snygga och praktiska kläder och att du har kittat din tvåhjuling på bästa, säkraste och snyggast sätt!

 

Du kör – Ingen annan

En duktig MC- eller mopedförare vet alltid en viktig sak. Du har inte en stålbur omkring dig på vägarna eller banan. En duktig förare vet att regler för körning, tillbehör och maskiner är till för att följas. Du kör säkert på märkesvaror och inom regelverket.

Branschen

Mopeder och motorcyklar är inte bara en produkt bland andra. Vi säljer en frihet inget annat fordon kan ge dig. Ett fordon om du bara vill cruisa fram i måttlig fart, fordon för tuff terräng eller fordon där du åker strömlinjeformat och du är ett med vägen. Våra event är till för dig som vill uppleva den friheten. Välkommen.

Kategorier och märken

Här hittar du alla ledande märken för både hojar och det du bär på dig. Här hittar du också vad som skiljer de olika fordonsklasserna – eller kategorierna – åt.